Vi benytter session-cookies ligesom de fleste andre hjemmesider, for at siden fungerer. De gemmes ikke, hvis hjemmesiden lukkes. Ønsker du ikke dette, så luk venligst hjemmesiden.

Stenslag

Hos AutoGlasmanden er vi med vores store erfaring et trygt valg, når det gælder stenslagsreparation af frontruder. Flere af vore montører har over 20 års erfaring og har oplevet alle de faldgruber, der findes i forbindelse med stenslagsreparationer. Det er i langt de fleste tilfælde muligt at reparere skaden, uden at skifte frontruden.

Når du kontakter Autoglasmanden, er du sikret den største erfaring og det bedste resultat. Du ringer blot og aftaler tid for reparation, enten på din arbejdsplads eller hjemme hos dig, så klarer vi resten.

Vi sørger også for at anmelde skaden til dit forsikringsselskab.

Vi kommer til dig og reparerer din bilrude, der hvor du er. Hvad enten det er på din private adresse eller på din arbejdsplads.

Nogle stenslag er for store til at kunne repareres. I disse tilfælde kan vi skifte din rude i stedet.

Har De en kaskoforsikring med glasdækning, så kan vi afregne direkte med dit forsikringsselskab.

Førstehjælp er vigtigt

Får man et stenslag i frontruden, er det vigtigt at forsegle stenslaget, for at undgå, at fugt og snavs gør skaden værre. Vi har lavet særlige, transparente klistermærker, der kan bruges til forsegling af stenslag i frontruder. Ring eller mail, så sender vi dig klistermærker.

Er skaden så stor, at ruden skal udskiftes helt, ja så skaffer vi selvfølgelig en ny rude og monterer den for dig. Når vi udskifter bagruder og frontruder, anvender vi naturligvis udelukkende kvalitetsruder.

Vi er leveringsdygtig i alle former for ruder - Vi udskifter og reparerer også på busser og lastbiler.

Med AutoGlasmanden er du sikret reparation og udskiftning af frontruder fra et professionelt firma med håndværket i orden!

Læs evt. mere om reglerne for reparation af stenslag på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Vi modregner omkostningerne ved evt. rudeskift

Hvis du i stedet ønsker en ny rude, modregner vi omkostningerne for stenslagsreparationen, hvis vi skifter din forrude.

Vi tror på at kunden altid har ret, og hvis du som kunde ikke er tilfreds med en reparation, tilbyder vi derfor vore kunder denne garanti.

Sådan bestiller De

Udfyld felterne nederst på denne side for at gå til bestillingen.

Når du har sendt formularen, vil vi ringe dig op for at aftale tid og sted for reparationen.

Det med småt...

En stenslagsreparation er en nødløsning, for at undgå at din forrude går hen og revner. Få gange kan det desværre ske, at forruden revner under reparationen, eller at den efterfølgende revner. Det skyldes spændinger i ruden, og kan desværre ikke 100% undgås, og vi kan derfor ikke garantere, at ruden ikke revner. Derudover vil der efter en reparation også kunne ses en lille mat plet, der hvor stenslaget har været, som følge af den speciallim som vi benytter. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med den risiko der er forbundet med en reparation, er du velkommen til at kontakte os.