Vi benytter session-cookies ligesom de fleste andre hjemmesider, for at siden fungerer. De gemmes ikke, hvis hjemmesiden lukkes. Ønsker du ikke dette, så luk venligst hjemmesiden.

Reparation af stenslag

Har din forrude fået et stenslag? Autoglasmanden udfører reparation af stenslag til billige priser. Vi har mange års erfaring med reparation af stenslag, og udfører professionelle reparationer i topkvalitet.

Førstehjælp ved stenslag

Langt de fleste stenslag kan udbedres. For at kunne udføre reparationen, er det vigtigt hurtigst muligt at forsegle stenslaget, således at støv og urenheder ikke forværrer skaden. Autoglasmanden har fået lavet nogle transparente klistermærker, der kan sættes over stenslaget, indtil du kan få det repareret. Ring eller mail til os, så sender vi dig førstehjælp til stenslag.

Danmarks billigste reparation af stenslag

Af DRs Rabatten er vi blevet kåret som Danmarks billigste landsdækkende mobile autoglasspecialist. Vi kommer ud i hele landet og udfører reparation af stenslag på stedet, så du slipper for at undvære bilen.

Reparation af stenslag med de nyeste teknikker

Hos Autoglasmanden anvender vi kun de nyeste teknikker, når vi udfører reparationer af stenslag. Dermed kan vi levere høj kvalitet og lav ventetid. Faktisk kan du få repareret dit stenslag, mens du venter.

Mange års erfaring med reparation af stenslag

Vi har mange års erfaring med reparation af stenslag. Det er din garanti for, at vi udfører reparationer i topkvalitet. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag.