Vi benytter session-cookies ligesom de fleste andre hjemmesider, for at siden fungerer. De gemmes ikke, hvis hjemmesiden lukkes. Ønsker du ikke dette, så luk venligst hjemmesiden.

Reparation af stenslag i forruder

Stenslag forekommer ofte i forruder. Autoglasmanden er specialist i reparation af stenslag i forruder og har mange års erfaring. Vi udfører kun reparationer i topkvalitet.

Forsegling af stenslag i forrude

Næsten alle stenslag i forruden kan repareres, men det er vigtigt at man hurtigst muligt efter skaden forsegler stenslaget. Ellers risikerer man at støv og andre urenheder gør skaden værre. Vi har udviklet transparente klistermærker, som du kan sætte over stenslaget, indtil du har tid til at få det repareret. Send os en mail eller ring, så sender vi dig klistermærker, så du altid har førstehjælp til stenslag ved hånden.

Vi er Danmarks billigste!

DRs Rabatten har kåret os som Danmarks billigste landsdækkende mobile autoglasspecialist. Vi dækker hele landet og kommer gerne ud til dig for at udføre reparation af stenslag – så behøver du ikke undvære din bil.

Nyeste teknikker til stenslag i forrude

Vi benytter kun de nyester teknikker, når vi skal udføre reparation af stenslag i forruder. Det betyder at vi kan levere høj kvalitet og lav ventetid – du kan endda få udført en reparation af stenslag i din forrude, mens du venter.

Stor erfaring med stenslag i forrude

Igennem mange år har vi udført reparationer af stenslag i forrude. Derfor kan du være sikker på at vores reparation af dit stenslag bliver udført professionelt og i topkvalitet. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag i forruden.