Vi benytter session-cookies ligesom de fleste andre hjemmesider, for at siden fungerer. De gemmes ikke, hvis hjemmesiden lukkes. Ønsker du ikke dette, så luk venligst hjemmesiden.

Bilglas – reparation af stenslag og udskiftning af bilglas

Er der kommet stenslag i bilglasset eller så stor en skade at en udskiftning er nødvendig? Autoglasmanden er specialist i reparation af stenslag og udskiftning af bilglas.

Reparation af stenslag i bilglas

Ved stenslag i bilglasset er det afgørende for reparationen, at man hurtigst muligt får forseglet stenslaget. Vi har lavet vores egne transparente klistermærker, som du kan bestille på telefon eller mail – så har du altid førstehjælp ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. Når du har forseglet stenslaget, kontakter du Autoglasmanden, og vi udbedrer stenslaget i dit bilglas.

Udskiftning af bilglas

Er skaden så stor, at en udskiftning af bilglasset er nødvendig, klarer vi også det. Vi udfører udskiftning af alle typer bilglas, hvad enten det er specialruder, bilglas med elvarme, for- og bagruder m.m. Vi skaffer det nye bilglas og monterer det for dig.

Professionel og erfarent firma

Vi bruger de nyeste teknikker, når vi udskifter bilglas og derfor leverer vi høj kvalitet og lav ventetid. Vi klarer udskiftning af dit bilglas, mens du venter!

Vi er eksperter i at vurdere, hvorvidt et stenslag i dit bilglas kan repareres, eller om der skal foretages en udskiftning af bilglasset.

Autoglasmanden har mange års erfaring med reparation af stenslag og udskiftning af bilglas. Hos os er du sikret professionelt håndværk og kvalitetsarbejde.