Vi benytter session-cookies ligesom de fleste andre hjemmesider, for at siden fungerer. De gemmes ikke, hvis hjemmesiden lukkes. Ønsker du ikke dette, så luk venligst hjemmesiden.

Bagruder og frontruder

Er bagruden smadret? Er der stenslag i forruden? Autoglasmanden klarer alle former for reparationer og udskiftninger af frontruder og bagruder. Vi skifter alle former for bagruder og frontruder – med eller uden elvarme.

Når vi skifter din frontrude eller bagrude benytter vi altid de bedste teknikker. Det giver høj kvalitet og lav ventetid på udskiftning af frontruder og bagruder. Vi skifter din bagrude eller frontrude, mens du venter!

Reparation eller udskiftning af bagrude/frontrude?

Hos Autoglasmanden er vi specialister i at vurdere om din frontrude eller bagrude skal skiftes helt ud eller om den kan repareres. I tilfælde af stenslag i frontrude er det i langt de fleste tilfælde muligt at reparere skaden, uden at skifte frontruden.

Får man et stenslag i frontruden, er det vigtigt at forsegle stenslaget for at undgå, at snavs gør skaden værre. Vi har lavet særlige, transparente klistermærker, der kan bruges til forsegling af stenslag i frontruder. Ring eller mail, så sender vi dig en stak klistermærker.

Er det bagruden den er gal med, og er skaden så stor at ruden skal udskiftes helt, ja så skaffer vi selvfølgelig en ny bagrude og monterer den for dig. Når vi udskifter bagruder og frontruder, anvender vi udelukkende OEM kvalitetsruder.

Med Autoglasmanden er du sikret reparation og udskiftning af frontruder og bagruder fra et professionelt firma med håndværket i orden!