Vi benytter session-cookies ligesom de fleste andre hjemmesider, for at siden fungerer. De gemmes ikke, hvis hjemmesiden lukkes. Ønsker du ikke dette, så luk venligst hjemmesiden.

Autoruder til gode priser

Vi har specialiseret os i reparation og service af autoruder. På mobile reparationer af autoruder er vi ca. 30 % billigere på priser end de fleste af vores konkurrenter – og det er naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Autoglasmanden er du garanteret en reparation af din autorude i topkvalitet og til en god pris. Vi giver dig gerne et forpligtende tilbud på pris på autoruder.

Stenslag i autoruden?

Har din autorude fået et stenslag? Fortvivl ikke, langt de fleste stenslag i autoruder kan udbedres. Det vigtigste er, at man hurtigst muligt får forseglet stenslaget i autoruden, således at snavs og urenheder ikke forværrer skaden.

Autoglasmanden har fremstillet nogle særlige, transparente klistermærker, som kan bruges til forsegling af stenslag i autoruder. Ring eller send en mail, så sender vi dig klistermærker, så du har førstehjælp ved hånden i tilfælde af stenslag i autoruden.

Når stenslaget i autoruden er forseglet, kontakter du Autoglasmanden. Vi kan reparere autoruden på værksted, eller vi kan komme ud til dig og reparere skaden på stedet.

Hvad enten du har fået en større eller mindre skade på din autorude, kan du være 100 % sikker på at Autoglasmanden reparerer din autorude til en rigtig god pris!

Har du en kaskoforsikring på din bil, er langt de fleste reparationer dækket af denne. Og de fleste forsikringsselskaber har en selvrisiko på 0,- for reparationer – dermed bliver det gratis for dig at få repareret din autorude.

Autoglasmanden – din specialist i service og reparation af autoglas!